TRÀNSIT

MATRICULACIÓ

Matricular un vehicle a Espanya pot ser un procés complex, ple de paperassa i visites a diferents entitats. En Gestoria La Selva, t'oferim la solució integral perquè aquest procés es converteixi en una experiència àgil i sense preocupacions. El nostre equip expert s'encarrega de tots els detalls, assegurant que el teu vehicle estigui llest per a circular legalment i amb tota la documentació en regla.

Confia en la professionalitat i eficiència i deixa que el teu vehicle sigui la nostra prioritat

Fem matriculacions de cotxes i motocicletes a Lloret de mar.

IMPORTACIÓ

Planeges portar el teu vehicle al territori espanyol?

En Gestoria La Selva ens encarreguem de tots els tràmits necessaris. Gestionem cada detall del procés, permetent-te centrar-te únicament en el plaer de conduir. T'oferim un assessorament personalitzat, revisant la documentació i especificacions tècniques del teu vehicle per a garantir la seva conformitat amb les regulacions espanyoles. Ens ocupem de tots els tràmits duaners, des de la declaració d'importació fins al pagament d'impostos. Addicionalment, preparem el teu vehicle per a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV), assegurant-nos que compleixi amb els estàndards de seguretat i emissions del país. Finalment, duem a terme tot el procés de matriculació, incloent-hi l'obtenció de plaques espanyoles i el permís de circulació.

EXPORTACIÓ

Pensant a exportar el teu vehicle des d'Espanya?

En Gestoria La Selva també estem especialitzats a acompanyar-te en la sortida del teu cotxe cap a destinacions internacionals. Sabem que exportar un vehicle pot semblar una tasca complexa, però amb la nostra experiència i coneixement, convertim el procés en una experiència fluida i lliure d'obstacles. Ens encarreguem meticulosament de cada detall, des de la preparació inicial, fins a l'obtenció de tots els documents i certificats requerits. Això no solament assegura que estiguis en plena conformitat amb les reglamentacions internacionals, sinó que també garanteix el correcte pagament d'aranzels i minimitza qualsevol possibilitat de retards o inconvenients en el procés d'exportació. Amb Gestoria La Selva, pots estar tranquil sabent que el teu vehicle està en mans expertes i que arribarà al seu nou destí sense contratemps.

Matriculacions, exportacions i importacions de vehicles a Espanya.
Canvi de titularitat

Gestionem el traspàs de propietat de qualsevol vehicle.

Duplicats i variació de dades

Oferim serveis especialitzats en duplicats i variació de dades davant la DGT, garantint un procés àgil i lliure de complicacions.

Renovacions

Abans del venciment del teu permís de conduir, ens encarreguem de tot el procés.

Certificats i informes de vehicles

Obtinguem detalls complets sobre qualsevol vehicle del teu interès.

Bescanvis de carnets

Transformem el teu carnet de conduir estranger en un carnet oficial espanyol.

Permís internacional

Tramitem el permís internacional perquè puguis conduir amb tranquil·litat arreu del món.

Baixa de vehicles

Realitzem tots els tràmits necessaris davant Trànsit perquè el teu cotxe quedi oficialment fora de circulació.

Recursos de sancions

Analitzem la teva sanció, preparem la defensa i gestionem tot el procés perquè tinguis la millor oportunitat d'anul·lar o reduir la teva multa.

Matrícules temporals

Aquestes matrícules 'verdes' són clau per a certes situacions. Amb la nostra gestió, el procés serà àgil i sense contratemps.

Tens dubtes? Contacta'ns