Assessorament de StartUp’s

No et quedis només amb una idea, fes la realitat! T’ajudem amb el teu Business Plan, a planificar la inversió i a prendre les decisions correctes per la teva empresa.

ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Un estudi professional i personalitzat ens permet obtenir els millors avantatges fiscals per a la seva empresa complint sempre amb la normativa vigent. El nostre objectiu principal és el de subministrar als emprenedors tota la informació necessària per a la presa de decisions en el procés de creació d’una empresa.

ASSESSORAMENT LABORAL I RRHH

Amb nosaltres tindrà cobert d’una manera simple i còmode qualsevol aspecte relacionat amb l’àmbit laboral, a més a més estarà sempre al dia de la normativa vigent i obtindrà una orientació  clara i directa del que cal millorar en la seva empresa i com fer-ho.

ASSESSORAMENT FISCAL

L’inici empresarial i el seu assessorament fiscal estan estrictament relacionats entre si, ja que només amb un bon assessorament es pot tenir una empresa forta i estable. El nostre equip posa a la seva disposició tot el necessari per a tal efecte, amb nosaltres obtindrà aquestes qualitats perquè som professionals col·legiats, amb àmplia experiència i en constant formació.

Disseny confecció i SEO de pàgina web

Donat a conèixer al món i no perdis cap client potencial. Ens encarreguem de tot, tan del disseny com la programació.

Free coffee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ipsum enim.

Development

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean ipsum enim.